Kaksi kätevää tapaa myydä kultaa

Suomen Kulta ja Hopea Oy:n kautta kullan myynti on kätevää, kun haluat myydä kultakorut ja -esineet eteenpäin. Kultaerien ja kullan myynti tapahtuu vaivattomasti tilaamalla arvokuori. Tyytyväisyystakuu! Ellet ole tyytyväinen sinulle maksettuun hintaan, voit perua kaupan viiden työpäivän kuluessa ja palautamme tuotteet sinulle kuluitta!

Isompien kultaerien myynti voidaan myös sopia tapahtuvaksi ilmaisella kotikäynnillä. Teemme asiakaskäyntejä esimerkiksi Turun ja Helsingin ympäristössä. Ota rohkeasti yhteyttä!


Myy kultakorusi

- Tilaamalla arvokuori tai
- Varaamalla asiakaskäynti


Ostamme kultaa myös kotikäynneillä

Halutessasi myydä isomman erän kultaa, voit pyytää meitä käymään kotiisi. Arvioimme kultaesineesi paikan päällä ja maksamme saman tien pankkisiirrolla tai käteisellä. Kotikäynnin myötä kullan myynti ei kuitenkaan ole velvoittavaa, ja se on täysin maksuton palvelu. Teemme kotikäyntejä Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella.


Asiantuntija varmistaa hinnan

Kaikki korut ja esineet tarkastetaan ja punnitaan asiantuntijan toimesta. Punnitsemme tuotteet Tukes:n (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymällä tarkkuus-vaa'alla. Vaaka antaa lukemat jopa 0,01 tarkkuudella. 


Tutustu toimitusehtoihimme

Toimimme luotettavasti ja näkyvästi asiakasta ajatellen. Meidän avullamme kullan myynti on helppoa. Tutustu toimitusehtoihin ja useimmiten kysyttyihin kysymyksiin >>

Ota yhteyttä »