Arvokuori

Arvokuorella toimitat kullan ja hopean turvallisesti

Kulta- ja hopeakorujen sekä arvoesineiden myynti on erittäin helppoa sekä luotettavaa arvokuoren avulla. Kun haluat myydä tarpeettomaksi jääneet tai rikkinäiset kultakorut ja hopeaesineet helposti eteenpäin, tilaa meiltä maksuton arvokuori.

Mikä on arvokuori?

Arvokuori on ihan tavallisen näköinen kirjekuori, johon on valmiiksi kirjattu vastaanottajatietoihin meidän osoitteemme. Kun tilaat meiltä arvokuoren, löydät sen yhteydestä yleiset ehdot sekä suojapussin. Kultakorut sekä muut arvoesineet tulee pakata suojapussiin ja suojapussi laittaa arvokuoren sisään allekirjoitetun sopimuksen kanssa.

Arvokuori kuljetetaan meille Postin seurannassa eli arvopostissa, ja toimintamme aikana arvokuoret ovat tulleet perille 100-prosenttisesti. Arvokuori on myös vakuutettu 5000 € saakka, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia lähettämiesi esineiden kohtaloa.

Maksamme aina hinnaston mukaisesti arvokuoren tilauspäivän mukaan. Maksamamme kullan hinta on hinnastomme mukainen ja tiedät hyvityshinnan per gramma jo tilatessasi arvokuorta. Emme veloita käsittelykuluja eikä palvelussamme ole muita kertyviä piilokuluja.

Ostamme kevyet hopeakorut ja pienet määrät hopeaa ainoastaan kullan myynnin yhteydessä. Jos sinulla on myytävää hopeaa yli 200 gramman edestä, voit tilata arvokuoren. Arvokuoreen mahtuu mukavasti hopeisia aterimia aina kahteen kiloon asti. Kun haluat myydä suuremman erän tai tilaa vieviä hopeaesineitä, kuten kermakko, sokerikko ja hopeatarjotin, sekin onnistuu. Ota yhteyttä asiakaspalveluun niin sovitaan oikea toimitustapa tai kotikäynti.

Arvokuoren tilaaminen ja toimitus on maksutonta. Maksamme kaikki lähetykset aina saapumispäivänä. Käytössämme olevat monet suomalaiset pankit mahdollistavat suorituksen näkymisen tililläsi usein jopa samana päivänä. Hinnastomme on selkeä ja tarkka, ja maksamamme kullan hinta on aina markkinoiden kärkeä.

Tilaa maksuton arvokuori lomakkeella tai tilaa arvokuori puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä
0400 414 383.

Asiakaspalvelu on avoinna ma - pe klo 09 - 18.

Tekstiviestillä tilatessasi liitä viestiin etunimi, sukunimi, osoite, toimipaikka. Puheluiden ja viestien hinta on normaali matkapuhelin- tai tekstiviestimaksu.

Ota yhteyttä »

Tilaa ilmainen arvokuori

Tilaa arvokuori ja lähetä korusi kuorella maksutta meille. Arvokuori on vakuutettu 5000 € saakka.

Käytämme lomakkeen tietoja palvellaksemme sinua yksityisesti ja kertaluonteisesti. Et tule saamaan jatkossa häiritsevää mainontaa, tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.