HOPEAN HINTA

Paras hopean hinta meiltä

Löytyykö kotoasi tai esimerkiksi sukulaisen kuolinpesästä hopeaesineitä, joille ei ole käyttöä? Muuta hopea rahaksi ja myy hopeaesineet meille. Hopeisia arvoesineitä tai hopeakoruja myytäessä, myyjää sekä ostajaa kiinnostaa tietenkin hinta.

Maksamamme hopean hinta on erittäin kilpailukykyinen, ja hinnoittelumme on aina reilua ja läpinäkyvää. Maksamme sinulle hinnastomme mukaisesti, ja sen vuoksi sinun on turvallista myydä hopeasi meille. Mikäli antamamme hopean grammahinta ei jostain syystä tyydytä sinua, voit perua kaupan viiden arkipäivän kuluessa.

Voit myydä hopeaa meille helposti kullan myynnin yhteydessä, tai arvokuoressa jos pelkkää hopeaa on yli 200 grammaa. Mikäli sinulla on suuri määrä hopeaa, tulemme mielellämme asiakaskäynnille.

Hopean hinta - katso hinnastomme

Ohessa näet hinnastomme. Esitetty luku on muotoa hopean hinta / gramma. Päivitetty 24.06.2024 08:30

 

Hopea 350 (markan kolikot Suomi 1964-1968)0,20 €
Hopea 500 (vanhat juhlarahat)0,26 €
Hopea 800-830 (aterimet yleensä)

0,50 €

Hopea 900-925

0,57 €

Hopea 9990,64 €
Hopea 999 (sijoitusharkko)0,74 €

 

Hopean hinta seuraa hopean maailmanmarkkinahintaa ja vaihtelee pitoisuuden mukaan 0,20-0,74 €/gramma. Useimmiten hopeaesineiden ja korujen pitoisuudet ovat 800–925.

Maksamamme hopean hinta on yllä olevan hinnaston mukainen, eikä mitään piilokuluja tule.

Luotettava kullan ja hopean ostaja koko Suomen laajuudella

Olemme tunnettu ja luotettava kullan ostaja. Ostamme kaikki valko- ja keltakultaiset korut, riipukset, ketjut, sormukset, korvakorut sekä muut kultaiset esineet. Saat kullastasi aina vertailukelpoisen markkinahinnan, ja voit myydä kultasi meille helposti ympäri Suomen. 

Ehdot Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen arvokuori

Tilaa arvokuori ja lähetä korusi kuorella maksutta meille. Arvokuori on vakuutettu 5000 € saakka.

Käytämme lomakkeen tietoja palvellaksemme sinua yksityisesti ja kertaluonteisesti. Et tule saamaan jatkossa häiritsevää mainontaa, tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.