HOPEAN HINTA

Paras hopean hinta meiltä

Löytyykö kotoasi tai esimerkiksi sukulaisen kuolinpesästä hopeaesineitä, joille ei ole käyttöä? Muuta hopea rahaksi ja myy hopeaesineet Suomen Kulta ja Hopea Oy:lle! Maksamamme hopean hinta on erittäin kilpailukykyinen, ja hinnoittelumme on aina reilua ja läpinäkyvää. Piilokuluja ei ole, vaan maksamme sinulle aina hinnastomme mukaisesti. Siksi hopean myynti meille on turvallista, ja mikäli antamamme hopean grammahinta ei jostain syystä tyydytä sinua, voit perua kaupan viiden arkipäivän kuluessa. Mikäli siis paras mahdollinen hopean hinta esineistäsi kiinnostaa, ota yhteyttä meihin!

Hopean hinta – katso hinnastomme

Kun myydään hopeaa, on siitä saatava hinta tietysti se, mikä myyjää ja ostajaakin kiinnostaa. Hopean hinta seuraa hopean maailmanmarkkinahintaa ja vaihtelee pitoisuuden mukaan 0.13–0.53 €/gramma. Useimmiten hopeaesineiden ja korujen pitoisuudet ovat 800–925.

Ohessa näet hinnastomme. Esitetty luku on muotoa hopean hinta / gramma. Hopean ostohinta on aina se, mikä näkyy taulukossamme – ylimääräisiä maksuja tai muita piilokuluja ei tule.

Hopea 350 (markan kolikot Suomi 1964-1968)0,13 €
Hopea 500 (vanhat juhlarahat)0,20 €
Hopea 800-830 (aterimet yleensä)0,36 €
Hopea 900-9250,41 €
Hopea 9990,49 €
Hopea 999,90,53 €

Hopean myynti helposti ja nopeasti

Suomen Kulta ja Hopea on pitkäaikainen ja tunnettu hopean ja kullan ostaja, ja pyrimme siihen että korvaus hopeaesineistäsi on markkinoiden paras. Hopean hinta on postitse myytäessä aina se, mikä näkyy hinnastossamme. Kun siis hopean myynti on sinulle ajankohtaista, käänny meidän puoleemme. Voit myydä hopeaa meille helposti joko postitse kullan myynnin yhteydessä, arvokuoressa jos pelkkää hopeaa on yli 200 grammaa, tai voit pyytää meidät kotikäynnille jos sinulla on suuri erä hopeaa. Mikäli haluat myydä hopeaharkkoja tai muuta sijoitushopeaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ostetaan hopeaa – katso tästä toimitusehdot

Ostamme hopeaa postitse vain kullan oston yhteydessä. Voit kuitenkin lähettää pelkkää hopeaa arvokuoressa, jos hopeaa on yli 200 grammaa. Halutessasi voit myydä myös pienemmän erän hopeaa; otathan tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovitaan yhdessä sopiva toimitustapa!

Ota yhteyttä »

Tilaa ilmainen arvokuori

Tilaa arvokuori ja lähetä korusi kuorella maksutta meille. Arvokuori on vakuutettu 5000 € saakka.