usein kysyttyä

Myy kultasi luotettavalla sopimuksella

Suomen Kulta ja Hopea Oy (2422592-5) on luotettavasti toimiva kullan ja hopean ostoon erikoistunut 100% suomalainen yritys. Asiakaskäyntimme sijoittuvat Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueelle, kuten Saloon, Turkuun ja Helsinkiin. 

Annamme tarkkuusvaa'an ilmoittaman lukeman perusteella varman hinnan. Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja tilaa arvokuori tai asiakaskäynti (isommat erät).

Pistä kulta rahaksi kauttamme!

Ota yhteyttä »

Usein kysyttyä

Onko nyt oikea hetki myydä kultaa?

Kyllä on. Kullan hinta on tällä hetkellä hyvin korkealla ja juuri nyt on oikea hetki siivota tarpeettomat kultaesineet sekä kultakorut pois pölyttymästä.

Onko nyt oikea hetki myydä hopeaa?

Kyllä! Muista kuitenkin, että ostamme kevyet hopeakorut ja pienet määrät hopeaa ainoastaan kullan myynnin yhteydessä, emme erikseen. Jos sinulla on myytävää hopeaa yli 200 gramman edestä, voit tilata arvokuoren.

Tilaa ilmainen arvokuori

Tilaa arvokuori ja lähetä korusi kuorella maksutta meille. Arvokuori on vakuutettu 5000 € saakka.

Käytämme lomakkeen tietoja palvellaksemme sinua yksityisesti ja kertaluonteisesti. Et tule saamaan jatkossa häiritsevää mainontaa, tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Miten toimia timanttien ja helmien kanssa?

Maksamme ainoastaan kullasta ja hopeasta. Voit itse poistaa tai poistamme ne puolestasi. Jos haluat kivet tai helmet takaisin, postitamme ne sinulle 15 euron käsittelymaksua vastaan.

Miten nopeasti saan rahat tilille?

Arvioimme ja maksamme pääsääntöisesti kaikki lähetykset niiden saapumispäivänä, kuitenkin viimeistään 24 h kuluessa arvokuoren saapumisesta.

Käytössämme ovat Osuuspankin ja Säästöpankin maksupalvelut, joten näiden pankkien asiakkaana saat rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Kaikkien pankkien väliset tilisiirrot ovat nopeutuneet ja viiveet ovat tänä päivänä parhaimmillaan vain muutamia tunteja, harvoin yli vuorokauden.

Voinko itse arvioida etukäteen mahdollista hintaa?

Voit arvioida lähetystäsi esimerkiksi keittiövaa`alla (heittoa saattaa olla parikin grammaa). Koruista löytyy pitoisuudet ilmoittava merkki, jota voit verrata hinnastoomme. Kultakorut ovat usein 14 karaattia (leima 585).

Sormus, joka on noin 2 mm leveä painaa noin 2 grammaa, 5 mm leveä painaa noin 5 grammaa jne.

Saanko hinta-arvion puhelimitse?

Voimme antaa vain arvion, mutta emme voi sitoutua tarjoukseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, palvelemme parhaamme mukaan.

Teettekö asiakaskäyntejä kotiin?

Teemme isompien erien yhteydessä asiakaskäyntejä. Autossamme ei ole yrityksemme mainoksia, ei tarvitse huolehtia naapureista. 

En saanut niin paljon rahaa kuin arvioin. Voinko peruuttaa kaupan?

Kyllä voit, meillä on hintatakuu. Ilmoita tyytymättömyytesi viiden pankkipäivän kuluessa siitä, kun olet saanut erittelyn jalometallien määristä ja maksuilmoituksen.

Miten pieniä määriä kultaa on järkevä lähettää?

Mitään alarajaa lähetyksille ei ole, toivomme kuitenkin, että käytät harkintaa. Maksamme postimaksun ja vakuutamme lähetyksen puolestasi, ja tästä syntyy yrityksellemme luonnollisesti kustannuksia. Toivomme, että lähetyksesi sisältää kultaa vähintään muutamia grammoja. Jos haluat lähettää pelkkää hopeaa, tulee hopeaa olla vähintään 200 grammaa.

Ovatko koruni ja esineeni todella aitoja?

Aidoista kulta- ja hopeaesineestä löydät aina kolminumeroisen pitoisuusleiman. Kokeile tarttuuko esineesi magneettiin – emme osta esineitä, jotka tarttuvat magneettiin. Toisaalta tarttumattomuus ei vielä osoita esimerkiksi kultapitoisuutta.

Emme osta alpakkaa, sillä se ei ole hopeaa.

Emme myöskään osta kultadubleeta tai kullattuja esineitä.

Miksi yhteystiedoissa on vain PL-osoite?

Toimimme PL-osoitteen takana turvallisuussyistä. Tämä antaa varmuutta lähetyksiin ja palvelee siten asiakasta.

Ota yhteyttä »