hopean MYYNTI

Hopean myynti

Pyrimme siihen, että korvaus myös hopeaesineistäsi on markkinoiden paras. Hopean hinta on postitse myytäessä aina se, mikä näkyy hinnastossamme. Kun siis hopean myynti on sinulle ajankohtaista, käänny meidän puoleemme.

Voit myydä hopeaa meille helposti kullan myynnin yhteydessä, tai arvokuoressa jos pelkkää hopeaa on yli 200 grammaa. Mikäli sinulla on suuri määrä hopeaa, tulemme mielellämme asiakaskäynnille.

Mikäli haluat myydä hopeaharkkoja tai muuta sijoitushopeaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaksi kätevää tapaa myydä kultaa ja hopeaa

Tilaa arvokuori

 

Arvokuori sopii erityisen hyvin kulta- sekä hopea korujen myyntiin ja voit tilata sen helposti sivujemme kautta. Arvokuori on sinulle maksuton, ja se on vakuutettu aina 5000 € saakka. Arvokuori on nopea ja turvallinen tapa myydä kultaa: arvokuori ei kulje normaalin postin joukossa, ja toimintamme aikana arvokuoret ovat tulleet perille 100-prosenttisesti.

 

Varaa asiakaskäynti

 

Mikäli olet myymässä suuremman erän kulta- ja hopeaesineitä sekä muuta arvotavaraa, niin mielellämme tulemme kotikäynnille. Kotikäynnin yhteydessä arvioimme sekä punnitsemme tuotteet, jotta pystymme kertomaan ostohinnan. Maksamme aina paikan päällä reaaliaikaisesti tilisiirrolla. 

Asiantuntija varmistaa hinnan - tyytyväisyystakuu

Meille reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu on tärkeää. Haluamme, että asiakkaanamme voit luottaa siihen, että kultakorujen myynti meille kannattaa ja saat markkinahintojen mukaisen korvauksen kullastasi.

Kaikki korut ja esineet tarkastetaan sekä punnitaan asiantuntijan toimesta. Punnitsemme tuotteet Tukes:n (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymällä tarkkuusvaa'alla. Vaaka antaa lukemat jopa 0,01 gramman tarkkuudella.

Kullan myynti meille on riskitöntä: annamme palvelullemme tyytyväisyystakuun, eli ellet ole tyytyväinen kullastasi maksettuun hintaan, voit perua kaupat viiden arkipäivän kuluessa. Palautamme kultasi sinulle maksutta.

Ostetaan kultaa ja hopeaa koko Suomessa

Arvokuoren ansiosta pystymme palvelemaan kullan sekä hopean ostossa ympäri Suomen. Teemme myös kotikäyntejä. Kotikäynnit sijoittuvat pääosin Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueelle, kuten Saloon, Turkuun ja Helsinkiin. 

Toimimme luotettavasti ja läpinäkyvästi asiakkaan etua ajatellen. Tulemme paikalle yksityisyyttäsi kunnioittaen henkilöautolla, jossa ei ole yrityksemme tunnuksia. Tutustu toimitusehtoihin ja useimmiten kysyttyihin kysymyksiin ja ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluaisit sopia asiakaskäynnin!

Ehdot

Tilaa ilmainen arvokuori

Tilaa arvokuori ja lähetä korusi kuorella maksutta meille. Arvokuori on vakuutettu 5000 € saakka.

Käytämme lomakkeen tietoja palvellaksemme sinua yksityisesti ja kertaluonteisesti. Et tule saamaan jatkossa häiritsevää mainontaa, tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

kullan myynti