KULLAN MYYNTI

Kullan myynti

Muuta ylimääräinen kulta rahaksi!

Onko sinulle jäänyt lipaston laatikkoon rikkinäisiä kultaketjuja, parittomia korvakoruja tai muita tarpeettomia kultaisia esineitä? Muuta korut ja kulta rahaksi – kullan myynti meille on helppoa.

Ostamme kultaa monipuolisesti vastaanottaen esimerkiksi seuraavia kultaesineitä:

• kaulaketjut
• kultasormukset
• korvakorut
• riipukset
• muut kultakorut
• kultaharkot
• kultahampaat
• koriste-esineet
• muut kultaesineet

Kaksi kätevää tapaa myydä kultaa ja hopeaa

Tilaa arvokuori

 

Arvokuori sopii erityisen hyvin kulta- sekä hopea korujen myyntiin ja voit tilata sen helposti sivujemme kautta. Arvokuori on sinulle maksuton, ja se on vakuutettu aina 5000 € saakka. Arvokuori on nopea ja turvallinen tapa myydä kultaa: arvokuori ei kulje normaalin postin joukossa, ja toimintamme aikana arvokuoret ovat tulleet perille 100-prosenttisesti.

 

Varaa asiakaskäynti

 

Mikäli olet myymässä suuremman erän kulta- ja hopeaesineitä sekä muuta arvotavaraa, niin mielellämme tulemme kotikäynnille. Kotikäynnin yhteydessä arvioimme sekä punnitsemme tuotteet, jotta pystymme kertomaan ostohinnan. Maksamme turvallisuussyistä pääosin tilisiirrolla reaaliaikaisesti. 

Asiantuntija varmistaa hinnan - tyytyväisyystakuu

Meille reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu on tärkeää. Haluamme, että asiakkaanamme voit luottaa siihen, että kultakorujen myynti meille kannattaa ja saat markkinahintojen mukaisen korvauksen kullastasi.

Kaikki korut ja esineet tarkastetaan sekä punnitaan asiantuntijan toimesta. Punnitsemme tuotteet Tukes:n (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymällä tarkkuusvaa'alla. Vaaka antaa lukemat jopa 0,01 gramman tarkkuudella.

Kullan myynti meille on riskitöntä: annamme palvelullemme tyytyväisyystakuun, eli ellet ole tyytyväinen kullastasi maksettuun hintaan, voit perua kaupat viiden arkipäivän kuluessa. Palautamme kultasi sinulle maksutta.

Ostetaan kultaa ja hopeaa koko Suomessa

Arvokuoren ansiosta pystymme palvelemaan kullan sekä hopean ostossa ympäri Suomen. Teemme myös kotikäyntejä. Kotikäynnit sijoittuvat useimmiten Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueelle, kuten Saloon, Turkuun ja Helsinkiin. 

Toimimme luotettavasti ja läpinäkyvästi asiakkaan etua ajatellen, tulemme paikalle yksityisautolla ilman yrityksen mainoksia. Tutustu toimitusehtoihin ja useimmiten kysyttyihin kysymyksiin ja ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluaisit sopia asiakaskäynnin!

Ehdot

Tilaa ilmainen arvokuori

Tilaa arvokuori ja lähetä korusi kuorella maksutta meille. Arvokuori on vakuutettu 5000 € saakka.

Käytämme lomakkeen tietoja palvellaksemme sinua yksityisesti ja kertaluonteisesti. Et tule saamaan jatkossa häiritsevää mainontaa, tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

kullan myynti