KULLAN HINTA

Paras kullan hinta tänään – sen saat meiltä!

Mietitkö, mikä on kullan hinta tänään? Tai mistä saisit parhaan mahdollisen vastineen myymällesi kullalle? Tutustu Suomen Kulta ja Hopea Oy:n hyvään tarjoukseen – maksamamme kullan hinta on aina markkinoiden kärkeä. Hinnastomme on selkeä ja tarkka, eivätkä siinä esitetyt hinnat ole epäselviä kampanjahintoja tai esimerkkihintoja: hinnastomme on aito. Tilaa meiltä arvokuori ja lähetä meille kultakorut ja -esineet tai pyydä kotikäyntiä isompia kultaeriä myydessäsi. Nyt kullan muuttaminen rahaksi on tehty helpoksi!

Kullan myyntihinta

Ohessa näet hinnastomme. Esitetty luku on muotoa kullan hinta / gramma.

24K (999,9)43.76 €
23K (958)35.30 €
22K (916)33.60 €
21K (875)31.80 €
18K (750)29.20 €
14K (585)22.20 €
9K (375)11.70 €
8K (333)9.70 €

Perinteinen tapa ilmoittaa kullan puhtaus on karaatti. Korkein karaattiarvo on 24, ja se vastaa 99,9 % tai korkeampaa kultapitoisuutta. Yleisimmin kultakorujen pitoisuus Suomessa on 14 tai 18 karaattia, jotka vastaavat 14/24 = 58,5 % ja 18/24 = 75 % puhdasta kultaa.

Maksamme aina hinnaston mukaisesti arvokuoren tilauspäivän mukaan. Tiedät hyvityshinnan per gramma jo tilatessasi arvokuorta. Emme veloita käsittelykuluista eikä palvelussamme ole muita kertyviä piilokuluja. Maksamamme kullan hinta on yllä olevan hinnaston mukainen, eikä mitään piilokuluja tule.

Kullan hinta Suomessa

Kullan hinta Suomessa mukailee kullan yleistä maailmanmarkkinahintaa. Se määräytyy London Bullion Metal Associationin, eli LBMA:n julkaiseman kullan hinnan (24 karaatin kulta, eli pitoisuus 999.99) mukaan. LBMA julkaisee hinnat reaaliajassa joka arkipäivä kello 12.30 ja 17.00 Suomen aikaan. Olemme tehneet kullan hinnan seuraamisen sinulle helpoksi − kullan hinta tänään on tarkistettavissa sivustomme reaaliaikaisesta taulukosta etusivulta. Me maksamme kullastasi aina markkinoiden parhaan hinnan.

Kullan hintakehitys viime vuosina

Kullan hintakehitys on viime vuodet ollut melko vaihtelevaa. Finanssikriisin alettua kullan hinta nousi kiihtyvällä tahdilla loppuvuoteen 2012 asti. Paras hinta euroissa maksettiin lokakuussa 2012, silloinen kullan hinta oli lähes 45 euroa per 1 gramma. Sen jälkeen kullan hinta romahti huippulukemistaan ollen alimmillaan noin 28 euroa per gramma loppuvuodesta 2013. Vuonna 2015 alkoi vaihtelu tasaantua, ja tämän jälkeen maksettu hinta on pieniä laskuja ja nousuja lukuun ottamatta pysytellyt reilussa 30 eurossa aina vuoden 2018 loppuun. Vuoden 2019 kesällä hinta on jälleen noussut ja on tavoittanut 40 euron rajapyykin uudelleen. Vuoden 2020 alussa kullan hinta taas erittäin korkealla. Hintakehitystä voit seurata helposti sivustollamme etusivun reaaliaikaisesta taulukosta.

Luotettava kullan ostaja koko Suomen laajuudella

Muuta kulta rahaksi − myy tarpeettomiksi käyneet tai ylimääräiset kultakorut ja kultaesineet meille! Suomen Kulta ja Hopea Oy on tunnettu ja luotettava kullan ostaja. Ostamme kaikki valko- ja keltakultaiset korut, riipukset, ketjut, sormukset, korvakorut sekä muut kultaiset esineet. Saat kullastasi aina vertailukelpoisen markkinahinnan, ja voit myydä kultasi meille helposti ympäri Suomen. Kullan myynti on paras tapa päästä eroon kultaesineistä, joita et enää tarvitse. Lue lisää siitä, miten kätevää kullan myynti ja osto kanssamme on!

Ostetaan kultaa − paras kullan hinta meiltä

Aina kun myydään tai ostetaan kultaa, on päällimmäisenä mielessä tietysti sen hinta. Suomen Kulta ja Hopea Oy on pitkäaikainen kullan ostaja, jonka kautta voit myydä kultasi helposti. Kun siis mietit, mikä on kullan hinta tänään ja mistä saisit varmasti markkinahintojen mukaisen, tai jopa paremman hinnan kullastasi, ota yhteyttä meihin.

Tilaa ilmainen arvokuori

Tilaa arvokuori ja lähetä korusi kuorella maksutta meille. Arvokuori on vakuutettu 5000 € saakka.