Kullan myynti helposti & hyvään hintaan

Muuta ylimääräinen kulta rahaksi! Suomen Kulta ja Hopea Oy:n kautta kullan myynti sujuu kätevästi ja nopeasti. Kun haluat myydä tarpeettomaksi jääneet tai rikkinäiset kultakorut ja -esineet helposti eteenpäin, tilaa meiltä ilmainen arvokuori. Arvokuorella kultaerien, kuten koriste-esineiden tai kultakorujen myynti käy vaivattomasti ja turvallisesti, sillä postilähetys on vakuutettu 5000 euroon saakka. Halutessasi kultaerien myynti voidaan myös sopia tapahtuvaksi ilmaisella kotikäynnillä. Teemme asiakaskäyntejä esimerkiksi Turun ja Helsingin ympäristössä. Annamme toiminnallemme tyytyväisyystakuun: ellet ole tyytyväinen sinulle maksettuun hintaan, voit perua kaupan viiden työpäivän kuluessa ja palautamme tuotteet sinulle kuluitta. Ota yhteyttä!

Kaksi kätevää tapaa myydä kultaa

Onko sinulla kultaa myytävänä? Kun haluat vaihtaa esimerkiksi tarpeettomaksi jääneet korut rahaksi, käy se kauttamme helposti. Voit myydä kultasi meille joko

tilaamalla arvokuoren tai
varaamalla asiakaskäynnin

Arvokuori sopii erityisen hyvin kultakorujen myyntiin ja voit tilata sen helposti sivujemme kautta. Arvokuori on sinulle maksuton, ja se on vakuutettu aina 5000 euroon saakka. Arvokuori on nopea ja turvallinen tapa myydä kultaa: arvokuori ei kulje normaalin postin joukossa, ja toimintamme aikana arvokuoret ovat tulleet perille 100-prosenttisesti.

Kun sinulla on isompi erä kultaa myytävänä ja haluat henkilökohtaista palvelua, voit pyytää meitä käymään kotiisi. Arvioimme kultaesineesi paikan päällä ja maksamme saman tien pankkisiirrolla tai käteisellä. Kotikäynnin myötä kullan myynti ei kuitenkaan ole velvoittavaa, ja se on täysin maksuton palvelu. Teemme kotikäyntejä Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella.

Asiantuntija varmistaa hinnan − tyytyväisyystakuu!

Meille reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu on tärkeää. Haluamme, että asiakas voi luottaa siihen, että kultakorujen myynti meille kannattaa ja että asiakas saa markkinahintojen mukaisen korvauksen kullastaan. Kaikki korut ja esineet tarkastetaan ja punnitaan asiantuntijan toimesta. Punnitsemme tuotteet Tukes:n (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymällä tarkkuus-vaa'alla. Vaaka antaa lukemat jopa 0,01 gramman tarkkuudella. Kullan myynti meille on riskitöntä: annamme palvelullemme tyytyväisyystakuun, joka tarkoittaa sitä, että ellet ole tyytyväinen kullastasi maksettuun hintaan, voit perua kaupat viiden arkipäivän kuluessa. Palautamme kultasi sinulle maksutta.

Korut ja kulta rahaksi

Onko sinullekin jäänyt lipastonlaatikkoon rikkinäisiä kultaketjuja, parittomia korvakoruja tai muita tarpeettomia kultaisia esineitä? Muuta korut ja kulta rahaksi – kullan myynti meille on helppoa. Ostamme kultaa monipuolisesti vastaanottaen esimerkiksi seuraavia kultaesineitä:

• kaulaketjut
• kultasormukset
• korvakorut
• riipukset
• muut kultakorut
• kultaharkot
• kultahampaat
• koriste-esineet
• muut kultaesineet

Ostetaan kultaa koko Suomessa – tutustu toimitusehtoihimme

Kullan myynti meille onnistuu helposti koko Suomen laajuudella. Voit joko lähettää kultaesineet meille arvokuoressa tai varata käyntiajan. Toimimme luotettavasti ja läpinäkyvästi asiakkaan etua ajatellen. Tutustu toimitusehtoihin ja useimmiten kysyttyihin kysymyksiin ja ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluaisit sopia käyntiajasta!